***TEST** Swapphone – Apparaatfinanciering – 6% – 48 maanden ***TEST**

Opening verwacht op 14-2-2023. Nieuwe Emissie voor nieuwe klant van BundlesInvest. 70 coupons beschikbaar voor de financiering van 70 apparaten.

End Date : January 31, 2023 12:00 am

Doelbedrag:  35.000,00

16% 5.5k
Opgehaalde investering :  5.500,00
Resterende investering :  29.500,00
Selecteer een bedrag
Klik op Start met Investeren.
Kies uw investering bedrag (€)
 500,00
 1.000,00
 3.000,00

Swapphone Assets is een fonds. Geïnvesteerde gelden worden besteed aan de aanschaf van smartphones. Swapphone verhuurt deze smartphones zowel particulier als zakelijk. De inkomsten komen in het fonds en daarmee worden de leningen inclusief rente afbetaald. Hoe meer apparaten hoe meer impact en hoe meer rendement in het fonds en dus meer zekerheid. Ondanks de beperkte marketing inspanningen krijgt Swapphone maandelijks ongeveer 50 verzoeken voor nieuwe smartphone modellen van zowel bestaande als nieuwe klanten. Helaas heeft Swapphone op dit moment niet genoeg kapitaal om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Het fonds is zo ingericht dat de inkomsten op de abonnementen als eerste worden gebruikt om de leningen af te lossen en rente te betalen. Daarna krijgt Swapphone een vergoeding voor de exploitatie. Zowel de apparaten als de bijbehorende contracten dienen als onderpand. Ook worden de abonnementstermijnen geïncasseerd door een externe partij, waardoor er een extra zekerheid wordt geboden voor de inkomsten van tenminste 3 maanden.

Ja, het Swapphone concept is inmiddels een bewezen succes. De abonnementen zijn winstgevend, en ook blijkt er genoeg vraag te zijn naar zowel nieuwe als oudere modellen wat verlengen van de levensduur van de toestellen naar 5-7 jaar mogelijk maakt. Op dit moment is er nog veel vraag naar de iPhone SE modellen, welke inmiddels 6 jaar geleden zijn uitgebracht.

Products as-a-service

Products as-a-service

Investeer in de Circulaire Economie en Products as-a-service

5 jaar track-record

5 jaar track-record

SwapPhone heeft al 5 jaar track-record

Ruim 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

20+ jaar ervaring in life-cycle management van mobiele apparaten.

BundlesInvest Check - Akkoord!

“Zoals jullie van ons gewend zijn gaan wij altijd zorgvuldig te werk en checken wij al onze partners grondig. Ik ben blij te kunnen zeggen dat Swapphone door onze check heen is gekomen en durf daarom met vertrouwen onze deze emissie aan te bevelen aan onze vaste crowd.”

- Marcel Peters, BundlesInvest -

Veelgestelde vragen

De belangrijkste reden is is dat we het rendement van de apparaten zoveel mogelijk bij de maatschappij terecht willen laten komen en niet bij grote kredietverstrekkers. Daarnaast staan banken bijna op het punt om mee te investeren in de apparaten van Swapphone, maar die zijn verplicht om zekerheden te vragen die Swapphone in deze fase nog niet kan bieden. Om deze reden hebben we besloten voor apparaat financiering via Bundles Invest, en vragen we particuliere beleggers om tegen een iets hoger rendement de groei van Swapphone mogelijk te maken.

De annuïteiten worden ieder kwartaal uitgekeerd, op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De precieze uitbetalingsdata zijn vermeld op het Certificaat. Als de volgende uitbetalingsdatum binnen minder dan één maand na de stortingsdatum ligt, zal de eerste uitbetaling plaatsvinden op de daaropvolgende uitbetalingsdatum.